11 Şubat Çarşamba günü Mersin’in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği Tarsus-Mersin arasında yolcu taşıyan minibüsün şoförü Suphi A. (26) tarafından vahşice katledilen Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi Özgecan Aslan için Mesleğim Sağlık Meslek Lisesi ve Özel İstanbul Berk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından konferans salonunda ortak anma toplantısı düzenledi

Anma Toplantısında söz alan öğrenciler kadına yönelik şiddetin Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olduğu gerçeğini vurguladılar.

Oldukça duygulu geçen anma toplantısı öğrenciler tarafından yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerden sonra saygı duruşu ile tamamlandı.

Mesleğim Okulları Öğrenci Meclisi tarafından organize edilen anma toplantısının gerçekleşmesinde öncülük eden tüm Özel İstanbul Berk Anadolu Lisesi ve Mesleğim Sağlık Lisesi öğrencilerimizi göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü tebrik ediyor merhume Özgecan Aslana Allahtan rahmet dilerken yakınlarına da başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.