Aynı kampüsü paylaşan Özel İstanbul Berk Anadolu Lisesi ve Mesleğim Sağlık Lisesi ortak mezuniyet töreni düzenledi.

Öğrencilerimizin 4 yıllık lise öğrenimini bitirmeleri şerefine düzenlenen törene okul idari kadrosu, öğretmenler mezun öğrenciler ve öğrencilerimizin kıymetli velileri katıldı.

Sunuculuğunu Edebiyat öğretmenimiz Sinem Özmen’in yaptığı yoğun katılımla gerçekleştirilen mezuniyet törenimizde Genel Müdür Arif Küme tarafından yapılan hoş geldiniz konuşmasından sonra okul birincilerine plaketleri verildi.

Not ortalamalarına göre Özel İstanbul Berk Anadolu Lisesi okul birincisi Emin Enes Batırca plaketini Hakan Kahraman’dan alırken Mesleğim Sağlık Lisesi okul birincisi Yasemin Durusoy ise plaketini Arif Küme’den aldı.

Plaket törenininden sonra öğrenciler sırayla sahneye çağrıldı ve diplomalarını sınıf öğretmenlerinin ellerinden aldılar ve okul bahçesinde yapılan kep atma töreninin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek tören tamamlandı.

Öğrencilerimize kendileri kadar güzel, mutlu gelecekler diler en güzel yerlerde karşılaşmayı ümit ederiz. Bizleri kırmayıp törenimize teşrif ederek bizleri onurlandıran tüm davetlilere teşekkür ederiz.